Over ons

Willems Jos BV

Uw partner in land-en tuinbouwmachines te Roosdaal met een uitstekende service en dienst na verkoop

Sinds 1960 biedt de firma Willems u een ruim aanbod van land-en tuinbouwmachines en dit samen met een uitstekende service en dienst na verkoop. Wij verkopen een ruim gamma aan grasmaaiers van professioneel, tot particulier en dit in verschillende prijsklassen. 

Zo bieden wij u grasmachines aan (merken: Masport, Kaaz, Etesia) en zitmaaiers (voornamelijk van het merk Etesia).

Voor grondbewerking rondom uw woonst of uw moestuin bieden wij een gamma aan van tuinfrezen (merk: Bertolini), motocultoren (merken: Nibbi, Bertolini), tuinbouwtractoren (merken: Kioti, Farmtrac), tractoren (merk: Claas).

Voor uw snoeigereedschappen of snoeiafvalverwerking hebben wij ook een ruim aantal machines in ons aanbod zoals kettingzagen, haagscharen, bladblazers,... van het merk Echo. Haagscharen (merk: Maruyama), houthakselaars (merken: Caravaggi, Schliesing, Wallenstein) en kliefmachines van het merk Balfor.

Wij hebben ook een ruim aanbod andere manuele machines om uw tuin piekfijn te houden en dit vooral van de merken Polet, Birchmeier, Felco, et cetera.

Voor het reinigen van uw wagen, machinepark, oprit, padjes bieden wij u hogedrukreinigers van het merk Suroil.

Wij bieden ook enkele machines te huur aan op afspraak waaronder: een houtkliever (12 ton), een gazonverluchter (met een breedte van 50cm) en een houthakselaar (diameter: 16cm).

Occasies

Naast nieuwe machines hebben wij ook steeds enkele goede occasies beschikbaar. Vraag er gerust meer informatie over.


Merken


GRIN Claas JCB JOSKIN Lemken Steeno Maschio Sicma WIFO De Clippeleir Peecon ZOCON Mazzoni Kioti Farmtrac Bertolini Nibbi Schliesing Wallenstein Balfor Vandaele Caravaggi Echo Polet Felco Birchmeier Etesia Grillo Kaaz SABO Masport Encore Wright Cramer Clean life Aspen Total